Dobrodošli u Apartment Nano-maris!

Apartman Nano–Maris  smješten je na mirnoj lokaciji, 350 metara (3 min) od pješčane plaže i 1,2 km od središta Novalje na otoku Pagu. Gostima su na raspolaganju besplatno parkiralište i klimatizirane smještajne jedinice s terasom, vrtom i roštiljem te besplatni WiFi.

Apartman sadrži namještenu dnevnu sobu i kuhinju, spavaću sobu, kupaonicu i terasu sa vrtom. Apartman također obuhvaća potpuno opremljenu kuhinju. Gostima je na raspolaganju posteljina i ručnici. Gostima je na raspolaganju stroj za pranje rublja u kupaonici.

Prostrana spavaća soba sadrži bračni krevet (160 x 200 cm) i ormar. Dnevna soba sadrži krevet na razvlačenje (160 x 200 cm) i TV.

Kako bi se osigurala maksimalna sigurnost gostiju i njihove osobne imovine, apartman je osiguran kod osiguravajućeg društva.

Apartman je okružen mediteranskim biljkama i malim vrtom s opremom za roštilj za goste. Razni restorani, kafići i trgovine udaljeni su svega 700 metara.

Stajalište česte autobusne linije za plažu Zrće nalazi se na samo nekoliko minuta hoda od apartmana. U cijelom je području dostupno mnoštvo biciklističkih staza. U popularnom kampu Straško, udaljenom 2 km, na raspolaganju su raznovrsni sportski sadržaji.

Autobusno stajalište smješteno je 250 metara od objekta. Drevni grad Zadar i tamošnja zračna luka udaljeni su 80 km od apartmana Novalja. Najbliža trajektna luka nalazi se u mjestu Žigljen, na 8 km. Most koji povezuje otok Pag s kopnom udaljen je 65 km.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *